KAYSERİ / DEVELİ - Ayşepınar Ortaokulu

.
AYŞEPINAR KÖYÜ DEVELİ KAYSERİ
Vizyon
Çağdaş değerlerle donanmış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , özgüven sahibi , kendini rahat ifade edebilen, toplumsal çıkarları kişisel çıkarlarının üzerinde gören, milli ve manevi değerlere saygılı ve bu değerleri koruyup geliştirmeye çaba gösteren, akıl ve bilimi ön planda tutan, çevre bilinci gelişmiş ve manevi değerleri önemseyen inançlı bireylerden oluşmuş bir geleceğe katkı yapabilmek. Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
Misyon
En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, 21. yüzyılın çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, vatanını, milletini ve ailesini seven, kendisiyle barışık, farklılıkları, hoşgörü ortamında çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir
Başarılar
Son 3 yılda toplam 36 öğrencimizden 2´si Fen Lisesini , 1´i Proje Okulunu (Ahmet İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi) , 13´ü Anadolu Lisesini , 12´si Anadolu İmam Hatip Lisesini , 8´zi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini kazandı... Ayrıca 2 öğrencmiz PYBS burluluk sınavını kazandı.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim.
Servis aracı, şahıs aracı.
Mahalle
70 km - 30 km
TÜBİTAK 4006 , GENÇ YAZARLAR, ÜÇ OKUL EL ELE KİTAPLAR ELDEN ELE!